sunnuntai 30. joulukuuta 2012

2012 pakettiin

Kopsasin Sininen Keskitie blogista tuollaiset top5 listaukset ja teen omani, hauska tapa koota yhteen kulunut vuosi ja vähän arvailla uutta :)

Top 5 viihde, vuoden 2012 aikana:
1. Paras sarja: Miranda! Ehdottomasti vuoden paras anti teeveestä oli brittisarja Miranda, joka on Miranda Hartin (stand up -koomikko ja näyttelijä) käsikirjoittama ja tähdittämä komediasarja. Aivan mieletön! Todellista huutonaurumateriaalia.
2. Paras kirja: Harry Potterit! Aloitin kesällä ja viimeistä viedään. En tiedä miten voin korvata tämän kirjasarjan loppumisen jättämän tyhjiön elämässäni. 
3. Paras elokuva: Dirty Dancing :P en tiedä miksi, ehkä koska kesä oli sateinen (?) mutta katsoin sen ehkä 6 kertaa kesän aikana. Sitten yksi ystävä kävi leffan kuvauspaikalla ja toi sieltä minulle pullonavaajan leffan logolla!
4. Paras TV-ohjelma: Criminal Minds vaikkapa, sitä on tullut ahkerasti katsottua
5. Paras musiikki: Norah Jones. Aivoja väsyttää, ei ole paljon tullut musiikkia kuunneltua eikä keikoilla käytyä (paitsi Rammsteinin keikalla käytiin kyllä), Norah Jonesilla on rauhallista musiikkia joka on mukavaa taustalla.


TOP 5 omat jutut, sekalaisessa järjestyksessä:
1. Piirtely. Henkireikäni, ainut ikiomani asia maailmassa missä olen hyvä ja missä yritän aktiivisesti kehittää itseäni. 
2. Kirjat. Aikaa voi tuhlata monella tavalla, mutta lukeminen ei ole ikinä ajan tuhlausta. 
3. Valokuvaus. Asia johon voi hurahtaa ihan sata lasissa! Antaa iloa moneen muuhun asiaan. 
4. Teot terveyden puolesta. 2012 on ollut hiljaista matkaa kohti koomasta heräämistä. Kilpirauhanen lopetti liikatoiminnan ja jäi vajaatoiminnalle. Sain luvan alkaa syödä hormonikorvausta ja se on pikku tivun askelin kiskonut minua pystyyn kolmen vuoden koomasta. Prinssi uljas näyttää kovasti Thyroxin -reseptiltä tälle Ruususelle! Thyroxinin ansiosta olen alkanut jaksaa taas kiinnostua liikkumisesta ja itseni hoitamisesta kun kaikki voimat ei enää mene selviämiseen pakollisista asioista. Jatkuvasti toistuvia pitkiä migreenejä vastaan olen alkanut taistella monin asein. Ihan ensin poistatin viisaudenhampaat (kaikki 4 ai saaaaaaatana!), ostettiin uusi sänky (on ne hyvä 10v välein vaihtaa tai päivittää..), ostin laadukkaan tyynyn (miten olen voinut nukkua koko elämäni tähän asti niillä karmeilla astmaattisilla luttanoilla??) ja hankkimalla hammasläkärin tekemät "yökiskot" (ei ole vielä valmis). Aloitin myös itämaisen tanssin helpottamaan konttorityön köyhyttämiä vatsalihaksia ja kävin kaverini kanssa ahkerasti kuntosalilla kunnes kaverin terveys hidasti tahtia enkä uskaltanut mennä yksin... 
5. Laulaminen. Henkireikäni numero kaksi! Jos piirtäminen purkaa sisällä olevat ajatukset ja pohdinnat, niin laulaminen purkaa sen mitä on vaikea purkaa sanoiksi. 


Vuoden 2013 odotetuimmat:
1. Koiranpentu. Alustavasti ollaan varattu pienen pieni sk colliepoika. En uskalla toivoa asian olevan tottakaan ennenkuin poitsu kotiin haetaan, mutta juu. odotan jännityksestä kihisten!
2. Koirien kanssa puuhailu. Koiranpennun myötä on virinnyt toive ja odotus että ehtisin koirien kanssa tänä vuonna treenailemaan vähän ahkerammin. Toivottvasti löytyy porukkaa hakuilemaan silloin tällöin :)
3. Poika täyttää ensi vuonna 4v ja on koko ajan isompi ja osallistuvampi, odotan innolla millainen tulee neljävee vuosi olemaan!
4. Terveyden paraneminen monilla tavoilla. Toivon että minulla on aikaa, keinoja ja jaksamista pitää entistä parempaa huolta itsestäni, toivon että se tuottaa hedelmää parempana olona.
5. Ystävät. Toivoisin että ehtisin paremmin nähdä ystäviäni, joita en ole 2012 kovinkaan ehtinyt nähdä. 

2 kommenttia:

 1. Ihania :)))))))! Varsinkin kohta Teot terveyden puolesta- :O! Olet ollut tosi ahkera ja rohkea! Hyvä Eucco <3!
  Tulkaa pian kylään :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian tullaan kylään!! Tänään ei ollut enää kuumetta, alkaa siis pikkuhissuksiin tauti antaa antibiooteille periksi. Vielä kun tämä yskä hellittäisi. Tänään joku syvä vatsalihas veti kramppiin kesken yskäkohtauksen, sattui enkä saanut henkeä kunnolla ja alkoi itkettää ja siitäkös yskäköhiminen vaan paheni! Oli aika kamalaa!

   Vuosi 2013 on mun sodanjulistus palaavalle terveydelle! Aion tehdä kaikki temput ettei mua enää selätettäisi, ei ainakaan sellaisissa asioissa joille jotain voisin tehdä! :)

   Poista

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)