torstai 13. marraskuuta 2014

Tunnekuvia ja vakavia inspiraatioita


Ensin joitakin omia tunteitani kuvina....

Minulle tehtiin hiljattain testejä joilla kartoitettiin minun kykyjä ja puutteita.

Tällainen tunne jäi testeistä. Kaikki muu hajosi, mutta sanat jäi :D 

Se ei tietenkään ole totta, tiedän sen. mutta sillä hetkellä se tuntui siltä.Mietin sitä että minulle ei paljon soitella ja miten rakastankaan kaikkia jotka tietävät että inhoan puhelimessa puhumista :D Yritin tekstata dramaattiset alkusanat piirustuslehtiölle. Jostain syystä kynästä tuli jotain muuta ulos.Minun elimistöllä on usein asiaa. Ja ylin on sitten kilpirauhanen, ei kivekset :D Aina joskus ahdistaa kauheasti ja se tuntuu suunnilleen tältä
Yhtenä iltana piirtelin MUIDEN tuntemuksia :) 


Juteltiin siitä millaista on jos joutuu lapsena pelkäämään omia vanhempiaan.Ja siitä millaista on jos koko ajan sattuu, millainen on kivun universumiJa loppu"kevennyksenä" puhuttiin bulimiasta, millainen se on ja mitä se saa tuntemaan. Niiden teemojen pohjalta piirtelin tällaisen kuvan.
5 kommenttia:

 1. Niin ytimessä, täysin.
  Tunsin tipan silmäkulmassa tuosta kroko-ruudusta. En ole itse moista kokenut, mutta kuvasi kosketti kovasti. Tekisi mieli kaapata kainaloon ja rutistaa lujasti tuota pikkukrokoa.

  VastaaPoista
 2. Ihana ahdistus. Myytävänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva kun tykkäät siitä! Ei ole ainakaan toistaiseksi myynnissä, olen vain harrastelijapiirtäjä ja nuo on vain minun "päiväkirjan" sivuille piirreltyjä kuvia :)

   Poista

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)