maanantai 22. heinäkuuta 2013

30 päivän vieroitusohjelma piirtelystä

Minulla on ollut viimeaikoina aina todella turhautunut olo, kun olen piirrellyt. Mikään ei näytä siltä miltä pitää, enkä edisty yhtään. Ideoita ja inspiratiota tulee tulvimalla, mutta mikään niistä ei valmistu loppuun asti. Aloitan piirroksia ja maalauksia ja hylkään niitä keskeneräisenä. Jotkut nopeat "turhat" jutut valmistuu, mutta oikeasti työläät tai opettavaiset, ei sitten millään. Aina kun yritin aloittaa minulle tuli vain vihainen ja pettynyt olo. Tuli jo heti ekasta viivasta lähtien tunne, että tästä ei tule mitään, minä en osaa, minä en kehity, tämä on turhaa. Tuntuu että käsi ei ole varma, eikä silmät näe paperia kunnolla. Sitten tuskailen pitkin öitä sitä, miksi en yhtäkkiä osaa enää mitään.

Olen kuin huumeaddikti joka on vetänyt niin monta viivaa ja tykittänyt niin monta ruiskullista, ettei uusi annos tuo enää mielihyvää, eikä tyydytystä. Pelkkää inspiraatioiden haamujen kiskomaa pakkomiellettä!

Joten päätin, että en piirrä MITÄÄN ainakaan kuukauteen. Jos pystyn niin pitempäänkin. Tästä ei tule mitään, tarvitsen irtiottoa tästä.

Minulla on ollut ennenkin taukoja piirtelystä, muttei koskaan tällaisia tietoisesti pidettyjä. On mielenkiintoista nähdä onko fiilis tauon jälkeen yhtään parempi! Monesti pitkän tauon jälkeen aivot ovat kehittyneet kuin itsestään. Pisin aktiivipiirtelystä pidetty taukoni on kestänyt lähes vuoden verran ja kun taas jatkoin, niin olin kehittynyt hurjasti! Toivon samaa efektiä tuonne tunnepuolelle pienemmän tauon kanssa.

Eli jos ennen elokuun 22. päivää postaan ainuttakaan rääpystystä, olen repsahtanut ja "käytän" taas ;)

2 kommenttia:

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)