sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Julkaisutahti on päätähuimaava

Hups. Enkö oikeasti työntänyt tänne MITÄÄN melkein vuoteen? En näköjään. Projekti Giljotiini on mukavasti jäytänyt pollaa ensimmäisen vuoden verran ja olen nauttinut siitä aivan valtavasti. Olen kyllä räpeltänyt kahta muistiinpanoblogia, joista voin laittaa pienet esittelyt;

http://edgarallanonomatopoe.blogspot.fi/ : Suomen kielen opiskelujuttuja, linkkejä, fiiliksiä, epätoivoa ja iloa. Vähän sellainen opiskeluun liittyvä vapaamielinen pläjäys, johon olen laitellut mitä kulloinkin olen katsonut hyödylliseksi tai hauskaksi. Aika sekava. Sisältää paljon kuvia, joissa en tajua mitään :D

http://sanoistalauseiksi.blogspot.fi/ No sitten tämä sekopäisen määrän turhaa nippelssiä sisältävä kurssimuistiinpanoblogi :D Tein sen erään kurssin "lunttaa mitä haluat" tenttiä varten ja onpahan siitä varmasti hyötyä jatkossakin. Ajattelin lisäillä sinne tulevien (etenkin kielioppityylisten) kurssien sisältöjä sellaiseksi mahd kattavaksi tietopankiksi. On siitä sitten minulle, tai kellekään, mitään sen ihmeempää iloa, tai ei :D Onpahan nyt jotain tullut lähmättyä.

http://simppis.blogspot.fi/ Hoidossa olevan villisiilin hoitamista ja kuulumisia.

Piirtelyt on nyt ollut pikkuisen tauolla kuluneen vuoden aikana. Ei missään nimessä unohdettuna, mutta kun on ollut enemmän lukufiilis, niin olen mennyt sen fiiliksen perässä. Piirtelyt eivät katoa elämästäni ikinä, joten en ole huolissani, vaikka menisi pitkäkin aika, ettei huvita kynää haasteellisemmin heiluttaa.

Jotain piirreltyjä sitten viime syyskuun:

Lapsen kouluun tutustuminen aiheutti häpeää. Lapsessa. Minun takiani. 

Tämä on ollut aika pitkälti elämääni sitten viime syksyn.Captain America 3 tuli leffateatteriin, siinä alkumainingeissa piirreltyä!


Mitä minun sydän kätkee sisälleen!Vuoden TV-villitys on ollut Supernatural,
jota miehen kanssa ollaan möllötetty parikin kierrosta.
Molempien ehdoton suosikki on helvetin kuningas Crowley :D 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)