sunnuntai 12. elokuuta 2012

Endurokisoissa ja se miten ketään ei kiinnosta :D (ei totuutta :D )

Asia 1. Minä kerta kaikkiaan tykkään puskamopoista! Ne ovat kauniita, niillä ajaminen on niinku ratsastaisi villiintyneellä tulenlieskalla. Ne ketkä ajaa niillä hyvin, saa sen näyttämään niin helpolle, vaikka se on niin vaikeaa. He ovat huippu-urheilijoita, voi mieletön miten taitavia! Minulla on hirmu mieliteko päästä ajamaan taas, mutta vähän nolottaa myös. En ollut aikaisemminkaan hyvä, miten sitten nyt, varmaan 30kg painavampana ja huonokuntoisena? Onneksi rakas pikkuveli ei ole ollenkaan arvosteleva ihminen, tyyppi on ite lahjakas ku mikäkin ja silti ottaa mielellään mukaan ajelemaan, vaikka tod näk olen aina vaan enemmän tiellä kuin seuraksi. Mutta se on niin rentouttavaa! Ihan hullun raskasta ja vähän kivuliastakin (ainakin jos lentää turvalleen niin usein kuin minä...).

Asia 2. Enduro- ja crossipyöriä on tosi kivaa valokuvata. Ne on tosi kiitollinen valokuvauskohde, koska niissä on rytmiä ja muotoa, värejä, valoja ja varjoja. Pitää olla tosi paska kuvaaja jos ei endurokisoissa onnistu räppäsemään onnistunutta kuvaa.

Asia 3. Kuskien kuvaaminen on mielenkiintoista. Niillä on kiire, ne panostaa hommaan PALJON (rahansa, aikansa, terveytensä..), ne on likanaamaisia rähjäisiä, kuraisia ja ihan PIRUN innostuneita! Voih ja oih niitä katseita ja ilmeitä mitä noissa kisoissa minun kamera tallentaa! Puhumattakaan siitä muusta porukasta, niistä muista innostuneista ja osallistuvista. Siellä on varikkoporukkaa joka jännittää ja myötäelää kisaa koko ajan, on katsojia ja tämmöisiä meikäläisiä innostuneita jotka ei muuten voi osallistua.

Asia 4. KETÄÄN EI KIINNOSTA kun yritän puhua tästä :D Kun yritän näyttää ottamiani kuvia niin kukaan ei taida haluta edes katsoa niitä, edes valokuvina vaikkei itse aihe kiinnostaisi. Se on kamalan turhauttavaa kun haluaa jakaa muiden kanssa asiaa josta on itse niin tohkeissaan! :D Onneksi pikkuveli ei ole ainoastaan innostunut vaan myynyt suorastaan sielunsa asialle (ja vanhempani aktiivisina harrastajina ja huoltojoukkoina myös, onneksi myös mies ja poika ymmärtää :D ) niin voin hänen messissään varastaa pikkuhetkiä bensan ja kuran hajusta :D Ja kyllähän minä oikeasti ymmärrän, että jos ei joku aihe vain nappaa niin se ei nappaa sitten! Vaikea silloin on väkisin mitään sanoakaan. En itsekään osaa puhua esim. käsitöistä koska en osaa mitään enkä viitsi opetella enkä tunne mitään vetoa niiden tekemiseen. Yritän muistaa tämän ensi kerralla kun joku linkittää jotain lanka-kangas-neulomiskuvia, että koitan vähän eläytyä edes :)

Mut hei oikeesti! Nähkää, tuntekaa, kattokaa!

Seuraava lähtö alkaa olla käsillä

Yllättävä lepohetki jollain kuskilla lähtöä odotellessa. Suoritus kestää oikeastaan koko päivän, fyysinen rasitus on ihan mieletön mitä nää heput kestää.

Tässä kisassa eri osuuksille lähdetään pareittan, joskus kertyy vähän jonoa

Tässä pikkuveli hypyssä

Alkaa olla jännät hetket odotellessa lupaa saada käynnistää moottori

Fyysistä ja henkistä 

Lennokasta!

Ylivalottuneilla kuvilla on kivaa kikkailla kuvnkäsittelyohjelmalla :D

Suoritusten välillä korjataan se mitä korjattavissa on

3 kommenttia:

 1. Tuo eka kuva oli kuin BoB sarjasta! Mahtava! Voihan tuossa pärinässä olla aika paljon sykettä, vaikken itse jaksaisi varmaan niin asiasta intautuakaan. T. Käsityöpostasta joskus tulossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään kans siitä ekasta kuvasta tosi paljon! Ja kyllä tota kuvapaljoutta katsellessa vaan tajuaa miten hirveesti on kehittymistä tehtävänä nimenomaan ihmisiä kuvatessa!

   Käsitöistä puheen ollen. Siivosin vaatekaappia ja säästin yhden hirveän ruman hameen ajatellen että "teen tästä joskus paremman". HAH! Niin varmaan ;D

   Poista
  2. Haasta itsesi sen hameen kanssa :D!!

   Poista

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)