sunnuntai 11. elokuuta 2013

Siivotaan! Huudetaan ja siivotaan!

On jälleen koittanut se hetki.

Anoppi on tulossa kylään.

Vesilasissa neste väreilee ja katseet suuntautuvat taustapeileihin ja taustapeileistä näen kaiken paskan ja moskan pitkin huushollia. Voihan hittolainen. Pakko siivota. Jotenkin sain uskoteltua miehelle, että hänen täytyy siivota etupäässä yksin koska A) omapahan on mutsinsa B) Minulla on tärkeää tekemistä Giljotiinin kanssa.
Kuitenkin mies tuputtaa osallistumista minulle joka suunnasta, hänen siivoilunsa lonkerot kuristavat minua pahemmin kuin anakondaleffan tähtiliero.

Anteeksi keskeytys, mies tuli juuri kysymään minulta laitetaanko ideaaliside sukkalaatikkoon ja koin pienimuotoisen hermoromahduksen tapauksen johdosta.

Kyse ei missään nimessä, haluan korostaa MISSÄÄN NIMESSÄ ole siitä, etteikö mies osaisi siivota! Voi hyvänen aika, sehän on vain siivoamista eikä mitään rakettitiedettä! Likaa pois ja puhtautta tilalle! Enkä minä todellakaan kuulu niihin itsensä ylentäviin naisiin, jotka vähän alentuvasti voivottelevat miten se meidän Pera vaan ei osaa siivota voi voi. En! En tosiaan! Kuulun niihin, jotka näkevät miten mies TOIVOO minun ajattelevan, että ideaaliside kuuluu sukkalaatikkoon sen takia, että hän ei vaan OSAA. Koska jos hän ei vain osaisi, ehkä hänen ei tarvisi tehdä sitä (Tiedän tämän koska en "osaa" tyhjentää astianpesukoneen oksennuspahoinvointisihtiä).

Hermoromahdus osa 2. Anoppi tulee tunnin päästä ja mies on jälleen tutussa syklissä. Eli siinä, missä eilen on kaikki siivoilut jätetty täksi päiväksi koska "ihan hyvin on aikaa" ja sitten on aamu vietetty rennosti kahvia särpien. Nyt yhtäkkiä herätään huomaamaan, miten OMG kämppä ei olekaan mystisesti siivonnut itse itseään!

Älkää katsoko minua, olen tehnyt lupaamani osuuteni jo eilen. Mitä? No EN TODELLAKAAN AUTA! Minä seison rannalla ja huudan myrskyyn uppoavalle kaleerille;

"IDEAALISIDE EI TODELLAKAAN KUULU SUKKALAATIKKOON!"

1 kommentti:

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)