tiistai 22. huhtikuuta 2014

Musteläikkätestejä ja viimein oikea paperivalinta!

Mutta ensin on tehtävä VIELÄ YKSI väärä paperivalinta! Tavallinen kopiopaperi ei ole hyvä mustekynille. Musteelle siveltimellä ihan kelvollinen, mutta mustekynän terävä kärki muhjaa paperin.

Testissä tällainen poika neljäveen lausahdus. jätin piirroksen kesken kun paperi hajosi mutta oikeastaan se on ihan hauska tällai kesken jätettynäkin.


Mutta VIIMEINKIN kaikkien näiden ihan väärien paperikokeilujen jälkeen löytyi Se Oikea!

nimittäin käyntikorttipahvi, jota sain äitiltä ja isältä kerran ison paketillisen! Sen "nurja puoli" on aivan täydellistä! Se kestää kynän terää ja muste tarttuu mukavasti. kestää värittämistä ja rasitusta oivallisesti ja on mukavan napakka. Lisäki kokeilin niin se imaisee akryylimaalia ihan ookoo, ei se nyt mitään kovin huokoista ole joten saa aika monta kerrosta vetää jos haluaa tasaisen, mutta toisaalta noin mustekynän ja musteen kanssa aivan hyvin kestää värittämisen.

Piirsin siis musteella ja akryylivärillä jotain joka alkoi New York -maisemana ja lopui siihen kun en jaksanut enää katsoa mallia joten sekoitus jotain omasta päästä ja mallista :D *keskittymiskyky mitä se on?*Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)