lauantai 1. marraskuuta 2014

Ha Ha Halloween!

Halloween, tai kuten tykkään ajatella että "alkavan talven juhla" on yksi lemppareistani vuoden kierrossa :) Tykkään kummituksista ja halloweenin väreistä, tykkään syksystä. Joten tottahan toki meillä askarrellaan halloweenjuttuja ahkerasti. Tälläkin hetkellä talo on täynnä tekohämähäkinseittiä ja pörröpötköhämähäkkejä (mikä se on, piipunkrassi?), silkkimassakummituksia ja tärkeimpänä tottakai kaiverrettu kurpitsalyhty!

Rakennettiin lapsen kanssa tällainen vähän Burton-henkinen halloweenmaailma lasimaljaan. Raunioituva rakennus ja hautakivet on tehty kivimassasta joka kovettuessaan näyttää kiveltä. Muotoutui vähän hankalasti ja oli aika sottaisaa, kivihilettä irtosi tekovaiheessa melkoisesti.Lasipurkkeja maalattiin irvilyhdyiksi, jotka käännettynä naama seinään päin tekevät hauskan loistavan valokuvion.


Kummituksia muotoilimme silkkimassasta. Silkkimassa oli tosi kiva materiaali! Sitä oli helppo muotoilla, se ei sotkenut YHTÄÄN ja kaikin tavoin positiivinen kokemus. Kovettuu itsekseen parissa päivässä kevyeksi ja muotonsa pitäväksi.Ja kaiken kruunasi tänään askarreltu kurpitsalyhty. Elämäni ensimmäinen kurpitsan kaiverruskokemus oli tämä! Olin yllättynyt, luulin että kurpitsa on limaisempaa. Luulin että se on ihan täynnä sitä tavaraa (se oli yllättävn ontto) ja en tiennyt että siellä on niin helkkaristi siemeniä! Mutta ennenkaikkea luulin että se on vaikeampaa. 


Poikaviisvee halusi välttämättä "Karkki vai kepponen" kierrokselle kun kuuli että hänen serkkujensa toisessa kotimaassa tämä on yhtä yleinen tapa kuin meillä virpominen. Joten sovittiin etukäteen kolme kohdetta joissa sadaan käydä. Olin kierroksen jälkeen väsyneempi kuin poika :D 


Cerial Killer

Ellu&Allu-ryhmään tuli piirrettyä tällainen karvainen kuva:


Ja koska 1900 -jäsenen raja meni rikki niin sen kunniaksi tällainen kuva! :)1 kommentti:

  1. Sikamakeita halloweenhärpäkkeitä! Tämmöisestä koristelusta mäkin tykkään, mut ei tule tehtyä, en vaan saa aikaan.
    Tuo lasimaljalyhty on superhieno idea. En ole ikinä tajunnut että juju voikin olla tuossa heijastuksessa seinään, wau!
    Nyt pitää mennä kuuklaan silkkimassaa, siitäkään en ole kuullut ennen. Kuulostaa näppärältä.

    VastaaPoista

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)