tiistai 1. tammikuuta 2013

Mikä on pahempaa kuin olla kovasti sairaana...

... olla vain sen verran sairaana ettei kehtaa hakea saikkua että saisi parantua rauhassa, mutta olo on karmaisevan huono :(


Jos kuka tahansa työkaveri sanoisi, että ei ole oikein vieläkään kunnossa rankan flunssan jäljiltä, niin kehottaisin lähtemään takaisin kotiin lepäämään. Itselleen sitä on jotenkin ankarampi. Ja ehkä vähän hävettääkin pyytää lisää sairauslomaa, vaikka en minä ole tätä flunssaa pyytänyt. Ymmärrän kyllä hyvin, että isossa firmassa sairauslomiin suhtaudutaan taakkana ja saikuttavia ei katsota hyvällä, koska siellä on takuulla niitä jotka saikuttaa joskus ihan vain motivaatiopulan vuoksi. Toisaalta tuntuu todella typerälle, että ihmiset tulee puolikuntoisina töihin kun ei kehtaa olla poissa. Hävettää olla kipeänä. Mielummin istuu pöpöisenä ja puolikuntoisena työpisteellä ja tekee huonoa tulosta. Ja siitäkin saa haukut. 

*huokaus*

Pakkaan reppuun panadolit, Otrivinit ja bafusinit ja valmistaudun kestämään mielummin 8h heikotusta ja heikkoa työpanosta, sen sijaan että uskaltaisin sanoa rehdisti pomolle että en ole vieläkään kunnossa. Olen heikko ja teen juuri niin kuin en ketään neuvoisi tekemään. Olen 80% kollegoistani. Yskitään ristiin ja vaihdetaan pöpöjä. 

2 kommenttia:

  1. Noinhan usein menee :(. Vitsailen silti kevennykseksi, että mikä on pahempaa kuin... Kirjoittaa blogiin jotain mietittyä ja antaa pikkupala sielustaan ja saada nolla kommenttia. Mä niin taas heitän vesilintua blogillani koko ensi yön ja päätän vaihtavani kirjablogiin, nih!

    VastaaPoista
  2. Kyllä esimiehet erottavat motivaatiosaikuttajat niistä oikeasti kipeistä. Ja joku flunssahan nyt on aivan päivänselvä. Olen siis itse esimiestehtävissä ja kyllä vähän ahdistaa, jos joku tulee toimistolle oikein pärskimään, kun se tietää sitten suurinpiirtein kolmen muun sairastumista siinä ihan lähiaikoina.

    Sinkkiä muuten kannattaa napsia heti nassuun, kun ensimmäiset flunssaoireet vähänkin tuntuvat. Sinkki vahvistaa vastustuskykyä ja tutkitusti lyhentää flunssan kestoa ainakin parilla päivällä.

    VastaaPoista

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)