sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Ohoh joulu meni! Missä lumi?

Hienoa! Joulu meni ja unohdin lisätä joulusadun blogiini *harmitus*, mutta täytyy varmaan säästellä se ensi joulun alkupäiviin, niin saa uudelleenfiilistelyt siitä.

Jos joku haluaa katsoa näin joulun jälkeen, niin satu löytyy luettuna ja kuvitettuna youtubesta: http://www.youtube.com/watch?v=xg3OVlGSnIQ laitan tämän uudelleen sitten vuoden päästä.

Talvi on aika eksoottinen tänä vuonna, lunta ei ole näin 29.12 YHTÄÄN. Ei sitten yhtään täällä keskisuomen leveyksillä (katso kuvadokumentti alla). Ei nietosten notkuntaa. Varmaan saa ruohonleikkurin kaivaa kohta esille.

Kustaa Maanteiden Kuningas on tervehtynyt silmänpoistosta vallan mallikkaasti. Ainoat muutokset entiseen on se, ettei kusti enää yritä hypätä suoraan takan päälle (no luojan kiitos!) ja se,e ttä sille on tullut tavaksi haroa ihmisiä tassullaan, tunnustella ja tassutella. En tiedä olisiko syvyysnäkö vähän hakusessa vai mistä jäänyt moinen tapa.Hiusjuttuja pitkästä aikaa! Kohti omaa väriä mennään, lopetin värjäilyn noin puoli vuotta sitten ja nyt juurikasvu hipoo tuossa korvien alla, aijaa tuollainenko oma värini onkin? Hiusmäärästä ja laadusta johtuen suosin tällaisia lettikampauksia, jotka pysyvät aika hyvinä parikin päivää. No alkaahan se hapsottaa, muttei niin paljon että ehtisin kärsiä iljettävästä "hiuksia kaulan ympäri" efektistä. Pientä Hilja-maitotyttö-tyyliä on havaittavissa, mutta ehkä kestän sen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)