keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vanha vuosi häipyi paukkuen

2013 toi mukanaan Kossin ja vei mukanaan Enskan. Keksin paljon suunnitelmia (ja toteutustapoja) tulevaisuutta ajatellen, oltiin kaikki kohtalaisen terveitä. Selkäongelmat vuoden loppupuolta kohti helpottuivat, sen sijaan kilpirauhasen liikatoiminta uusiutui ja puukon allehan tässä joudutaan niin pääsee siitäkin riesasta. On ollut sellainen eika mukavan tasainen vuosi, pikkuisen huippuja ja pikkuisen alamäkiä, yleisesti mukavan tavallista kuitenkin.

2014 alkuvuosi saa viedä mukanaan kilpirauhasen ja tuoda mukanaan loppuelämän lääkityksen sen toimintaa korvamaan. Toivon että lapsi kehittyy yhtä hienosti, yhtä fiksua ja humoristista suuntaa kohti kuin viime vuonnakin. Toivon että koirien kanssa pääsen treenailemaan vielä enemmän ja että pojilla on yhdessä yhtä leppoisaa kuin on ollut tähänkin saakka. Toivon että töissä pikkuisen hommat helpottuisi ja että pystyisin niihin vaatimuksiin, mitä itselleni asetan. Harrastusrintamalla toivoisin, että saisin pari kuvitusprojektia tehtyä ja oppisin jotain lisää. Haluaisin myös ehtiä kirjoittelemaan tarinoitani vähän enemmän. Toivoisin että päästäisiin miehen kanssa treffeille :D Edes kerran. Toivoisin että kavereilla menisi asiat hyvin ja ehdittäisiin nähdäkin sopivissa määrin sopivina ajankohtina. Jos mielellään en lihoisi enempää niin se olisi hirveen kiva :D Toivon että kilpirauhasleikkaus ja sen myötä lamaavien lääkkeiden heittäminen vesilinnulla auttaisi tähän, tai edes kaikki epäterveydestä johtuva lakkaisi piinaamasta. Toivoisin että pääsisin pyöräilemään enemmän kuin viime kesänä. Haluaisin myös oppia käyttämään kynäruiskua viimeinkin tänä vuonna!

Ennen kaikkea toivon että meillä kaikilla on maksimaalinen määrä hauskaa ja minimaalinen määrä kurjaa :D

Vuoden eka kuva saaa olla nyt tällainen. Lapsi sai joululahjaksi actionfiguureita ja minä niitä heti asettelemaan ja kuvailemaan..


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti toiveet toteutuvat ja voin olla niiden toteutuksessa mukana :).

    VastaaPoista

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)