torstai 2. tammikuuta 2014

Aikuisuuden vaikeuksia


Ihan ensin haluan kysyä päättäjiltä, miksei tälle valtavalle ongelmalle tehdä mitään?? Vuodesta toiseen me saamme kärsiä tästä aiheutuvia mittavia henkisiä ja aineellisia vahinkoja ja KUKAAN EI VÄLITÄ! Miten voi olla mahdollista ettei edelleenkään PEZ -karkkiautomaattiin saa niitä pirun karkkeja tungettua yhtenä pötkönä suoraan kääreestä?? KYSYN VAAN! 
Toinen aikuiselämäni valtavista ongelmista on nukkumaan meneminen. Kaikki on leppoisaa ja sävyisän sinistä siihen hetkeen saakka kun keskivertokansalainen nukahtaa ja minä alan AJATELLA. 

Kaikkea tärkeää. 
Niinkuin vaikka että entäs jos karhu hyökkäisi, mitä tekisin?
Miksei Hulkin housut repeä kun se muuttuu? Tai miks ne repeää pohkeista muttei perseestä? 
Jos tulisi tulipalo niin mitä pelastaisin ensin? Mitä mä tekisin akvaariokaloille? Kauhoisinko vaan niitä johonkin sankoon?
Pärjäisinkö ilvekselle tappelussa?
Jos olis kädessä jäkismaila?
Tai pesäpallo...
..räpylä?
Ajatella jos olisin vielä vanhassa työpaikassa, ketähän siellä nyt on?
Mikä sen yhden pojan nimi oli yläasteella? Se joka aina autoja rassaili? Se.... no... se just.. jolla oli se yks kaveri.. mikä piru sen nimi oli....
Vähänkö olis muuten superia piirtää sellanen kuva jossa olis.... tai kirjottaa tarina joka olis että... joo, ai hitsi tää pitää muistaa myöhemmin....


Siinä sitä onkin kivaa olla pohdintojensa vanki kun vekkari vieressä naksuttaa sekunti kerrallaan vähemmän yöunta. 2 kommenttia:

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)