sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Päätön väite, luksusletku ja muita maaliskuisia juttuja

Päätön väite:
Ystäväni väittää että täysikuun aikaan on aina kylmää ja kirkasta, että se täysikuu jotenkin sen aiheuttaa. No höpsistä sanon minä ja yritän hänelle todistaa asiaa täysikuu kerrallaan. Harmillisesti siitä lähtien kun aloimme aiheesta kiistellä on joka helkkarin täysikuu ollut kirkasta ja kylmää!


Liukuvärjätty tukka, vai onko? 

Kasvattelen juurikasvuani pois (tai oikeastaan siis värjättyä tukkaa pois) ja tämä välivaihe on aika riemunkirjavaa menoa, melkein kuin koko tukka olisi liukuvärjätty.


Objektiivilla leikkimistä. Tämä kuva on otettu niin että 50mm kiinteä objektiivi on ollut käsissä väärin päin ja irti rungosta. Aika jäsnkäpänskä lopputulos! Tällaisen "leiki että sinulla on makro" kikan luin jostain ja kokeilin. Ihan toimii, tosin terävyysalue jää tietenkin todella lyhyeksi kun ei oikein voi valita aukon kokoa kun objektiivi ei ole kiinni rungossa...


Luksusletku! 

10 vuotta akvaarioharrastamista takana ja nyt viimeinkin minulla on vesiletku jolla siirtää vedet akvaariosta pois ja uudet tilalle! Ei enää vesien kantamista ja loiskuttelua ja venttailua milloin saavi täyttyy.

Mies huokaili että hän vain näkee mielessään miten unohdan letkun akvaarioon ja aiheutan katastrofin (vieläkö se muistelee sitä pikku insidenttiä yhdessä asunnossa kun jouduttiin pikku unohduksen vuoksi vaihtamaan yhteen huoneeseen laminaatit??). 
Totesin siihen että rakas, minä ja vesiletku olemme kuin Venäjän ja Ukrainan kriisi; Vaikka sinusta nyt tuntuu siltä että uuden vesiletkun myötä katastrofien mahdollisuus on kasvanut, niin todellisuudessa minä ja vesimassat olemme aina uhka. Joka päivä. Ei vain nyt.

Tässä kuva vesiletkusta ja kirsikkabarbeista jotka hullaantuivat tuoreen veden virrasta.2 kommenttia:

  1. Nuo sun hiukset on upeat! Mun juurikasvupää muuttuu vain rumemmaksi ja rumemmaksi, mitä pidemmäksi juurikasvu kasvaa. :( Kiitos rumavärisille hiuksilleni. :D

    VastaaPoista

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)