lauantai 9. kesäkuuta 2012

Totuus hevosista


"Äiti minä l(r)akastan hevosia!" 

Poika melkein3v rakastaa hevosia. Meidän naapurissa on hevostila joten hevosten päivittäinen seurailu ja niistä puhuminen on pikkumiehelle todella tärkeää. Yöllä kainalossa nukkuu heppa pehmolelu ja päivisin muovihevoset laukkaa pitkin meidän kämppää. Ikuisena heppahulluna en pistä pahakseni tätä kiinnnostusta, vaan päinvastoin ruokin sitä parhaani mukaan! Minusta olisi hienoa jos olisi joskus joku asia, josta oltaisiin kumpikin kiinnostuneita. Tottakai tukisin lasta missä vain harrastuksessa, mutta olisi kyllä extrahienoa jos sattuisi niin, että lapsi kiinnostuisi jostain sellaisesta, mistä minäkin pidän ihan jo valmiiksi.

Joten HEVOSET! mikä voisi olla parempaa!

Viimeisin mitä lapsi on keksinyt on se, että hän haluaa ratsastaa. Lupasin etsiä jonkun kivan ponin jolla voimme kåäydä kokeilemassa, miltä se alkaisi maistua.

Yhtään en näe mielessäni meitä 20 vuoden kuluttua... Poika menestyvä kilparatsastaja ja äiti hevosen ylin hovilääppijä joka kiertää kisamatkoilla mukana huoltojoukkoina. ja oi! Rakastuuko poika johonkin kauniiseen (tai komeaan, sama se minulle) ratsastajakollegaansa! Mitä, perustavatko he oman tallin? Oikeasti? Lähelle minua? IHANAA!

Mutta jotta ei mennä asioiden edelle, niin aloitetaan nyt siitä, että lapsi pyysi minua maalaamaan hevosia hänen huoneensa seinälle. Tässä kuvasarjan kaksi ekaa osaa. Luonnostelu on tehty vesiliukoisella puuvärillä normaalille pohjustetulle kankaalle. Sitten akryylimaalilla loppushow.  maalaukset on sellasia pikkuruisia, vain noin 25cmX25cm tarkoituksena olisi tehdä niitä esim 6 ja asetella riviin.


1 kommentti:

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)