tiistai 20. toukokuuta 2014

Ensimmäinen kesäpäivä

Mielessäni mietin että varmaankin ensimmäisenä kesäpäivänä koivikon kuningatar pitää audienssin metsän muille olennoille.

puuväreillä ja mustekynällä toteutettu.

ps: jos joskus peset mustekynän terää niin SE ON SITTEN TERÄVÄ. upposi aika syvälle etusormeen ja nyt on varmaan lihassa asti mustetta..Piirsin vielä ennen saunaa tällaisen kuvan kylpevistä vedenhengistä. Mietin siinä samalla, että näkyyköhän nykyajan lastenkirjallisuuden kuvituksissa miten paljon alastomuutta missään muodossa. Hatarasti muistelen että ainakin pari kertaa (mahtoi olla suomalaisia) juuri kylpemiseen tai uimiseen liittyvissä kuvissa on näkynyt. kenenköhän kuvitus mahtoi olla? Musitelen että siinä äiti, mummo ja lapset meni saunaan ja sitä saunomista siinä käsiteltiin. 
Samalla piirrellessäni mietin, että miten onkin niin paljon helpompaa piirtää alaston nainen kuin kokonaan alaston mies, niin että kuvassa säilyy tietty viattomuus. Mietin miten piirtäisin miehen pippelin, kiveksistä puhumattakaan niin että siitä ei paistaisi piilottelun tai nolostelun valo. naiselle voi sentään häveliäästi vetäistä vain epämääräisen varjon haaroihin (katso kuva alla :D :D ). Ehkä pikkupoika olisi jotenkin helpompi piirtää? Ainakin muistan että Veljeni Leijonamielen kuvituksissa uivilla veljeksillä on vehkeet näkyvissä, mutta ne oli piirretty tosi hyvällä maulla enkä kiinnittänyt ihmeemmin huomiota lapsenakaan. Tätä kuvaa näytin herra-melkein-viisveelle ja hänen kommenttinsa oli että:

- Hihihi... Sillä on rapu päässä! 

Niinpä! :D 2 kommenttia:

 1. Sinun ensimmäinen itsetekemä tatuointisi! Meni ehkä hieman liian syvälle mutta sehän oli vasta harjoittelua ;D
  -Pysse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kato hyvä alottaa tällasilla pienillä tatskoilla ettei ala kaduttaa... XD (kiva kun kävit täälllä!)

   Poista

Saa jättää kommenttia jos haluaa :)